Accommodation offers of our partner companies
Enjoy an overnight stay with one of our partner companies in the Pfyn-Finges Nature Park. There are bed and breakfast rooms, rooms in a seminar hotel, and well as rooms in other hotels.
Swiss Parks Network
Monbijoustrasse 61
CH-3007 Berne
Tel. +41 (0)31 381 10 71
Mob. +41 (0)76 525 49 44
info@parks.swiss
Enjoy an overnight stay with one of our partner companies in the Pfyn-Finges Nature Park. There are bed and breakfast rooms, rooms in a seminar hotel, and well as rooms in other hotels.
Humble place to eat and sleep on the newly refurbished Alp Nurdagn high above the treeline, with spectacular views over the mountains. Ideal for mountaineers, nature lovers and family with kids. Simple food from local products.
Ein erlebnisreicher Aufenthalt für naturverbundene Tierliebhaber, welche die Wildnis inmitten der Biosphäre Entlebuch entdecken und erleben möchten.
Was gibt es schöneres, als nach einer Wanderung die Füsse zu entspannen und in ein Blütenbad zu tauchen?
Auf dem Hof der Familie Böhlen ist dies möglich und wer so entspannt ist, bleibt vielleicht noch für eine Nacht im Stroh oder im B & B.
Geniessen Sie ein paar unbeschwerte Tage auf dem ruhig gelegenen Bio-Bergbauernhof. Die Familie Jenni verwöhnt Sie gerne mit einem ausgiebigen Frühstück mit Produkten direkt vom Hof und aus der Region.
In Marchissy, the Bassin family warmly welcomes all visitors to their renovated farmhouse. The view over Lake Geneva and the Alps is breathtaking, from La Côte to the Geneva jet d'eau.
Der Bio-Hof Pütschai Josom ist ein herausragender mittelalterlicher Einzelhof im Val Müstair, nur etwa 2 km von Sta. Maria entfernt und auf einer Höhe von 1521 m ü.M.
Lager, Schlafen im Stroh, Tiny House
After an informative wine tasting or an eventful vineyard hike, you are welcome to stay overnight with us. We offer our guests three cozy BnB rooms right next to the winery.
The Berginsel is an agritourism family business. In 2014, we lovingly renovated the old watch house of the hydroelectric power station, using a great deal of passion and commitment to detail.
Our breakfast is native and local, through and through.